Echipa EVOACT

Evoact a incheiat un parteneriat cu compania de training, consultanta si teambuiding Qualians. Detalii aici: http://qualians.com/parteneriat-evoact-qualians/.

Abilitati de Inteligenta emotionala – Interviu

George Avram este de profesie psiholog și are o experienţă de peste 20 ani în domeniul trainingului şi cel al consultanţei, având numeroase certificări internaționale.

El este absolvent al Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Facultatea de Psihologie şi a fost implicat în numeroase proiecte de training şi consultanţă pentru foarte multe companii şi organizaţii multinaţionale şi româneşti.

Pe lângă training, George este invitat şi ca vorbitor la diverse evenimente, cum ar fi conferinţe, congrese sau forumuri. Principalele teme ale prezentărilor sunt: Inteligenţa emoţională, Influențare și persuasiune, Comunicarea și relaţiile interumane, Managementul stresului sau Gestionarea conflictelor.

George este Certified Professional Behaviour Analyst (CPBA) şi Certified Professional Values Analist (CPVA) de către Success Insights International.