Cursuri EVOACT

Negocierea Pragmatică

„În viață, ca și în afaceri, nu ai parte de ceea ce meriti ci de ceea ce-ți negociezi."
– Proverb
cursul precedent
cursul urmator

Într-o negociere, ceea ce contează la final sunt rezultatele obţinute de părţile implicate. Programul de instruire profesională “Pragmatic Negotiation” este unul complex şi avansat, menit să ofere participanţilor instrumentele si tehnicile necesare abordării cu pragmatism a procesului de negociere. El abordează principiile negocierii într-o varietate de situaţii, de la negocierile de afaceri sau din timpul procesului de vânzare-cumpărare şi până la negocierile care au loc zilnic acasă sau la birou.

Atunci când este cazul să negociezi, este bine să ştii că te poţi baza pe cunoştinţele şi abilităţile care să te ajute să-ţi atingi obiectivele. Din păcate, mulţi oameni nu-și dezvoltă aceste abilităţi, deși ele se dovedesc foarte utile atât pentru ei cât si pentru compania sau organizaţia în numele căreia negociază.

Acest program de training este conceput să acopere un spectru larg de tematici cum ar fi strategia de negociere, teoria jocurilor, tacticile psihologice, sursele de putere, gestionarea emoţiilor, poziţiile de negociere, identificarea variabilelor, schimbul de concesii etc. care pregătesc participanţii să facă faţă cu succes unei mari varietăţi de situaţii care necesită negociere.

Durata: 2 zile (09:00 - 17:00)

Metodologie:
Program de training interactiv susţinut cu exerciţii, simulări, jocuri de rol, studii de caz şi manuale de lucru bogate în informaţii şi uşor de utilizat.

Conținutul programului: